Eladó telek/földterület Várvölgy 14 508 000 Ft

Leírás

Eladó német tulajdonostól Várvölgy határában, a zalai dombok között megbújva egy felújított lakórésszel kiegészített pince 2300 m2 telekterülettel.A lakórészben szoba, konyha+étkező, előszoba, fürdőszoba WC-vel található.  Az épület tetszetős kivitelezésű hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászárókkal rendelkezik. A fürdőszobában üvegajtós tusoló került kialakításra.A szobában múzeális impozáns cserépkályha szolgáltatja a meleget.Az ingatlan berendezéssel együtt eladó.A lakórész mellett 3 helyiségből álló pince található, melynek egy része téglával kirakott bortárolóként, egy másik része pakolós szobaként és egy további helyiség pedig szerszámosként illetve a házi vízműrendszernek otthont adó épületrészként funkcionál.Az épület 2008-ban új Bramac tetőfedést kapott.Az intim udvarban meghitt pihenésre nyílik lehetőség.Az ingatlan bejáratánál ősfenyőfák adnak otthont a környék madarainak.
A terület Várvölgyhöz tartozik. Várvölgy és Zalaszántó 1997 óta a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Itt a Szántói-medencében találkozik a dolomitból és mészkőből álló Keszthelyi-hegység a Déli-Bakonnyal, illetve a Balaton-felvidék bazaltvulkáni területével. Déli irányban Rezi, északkeleti irányban Tátika várának romjai emelkednek. A településen áthalad az Országos kéktúra. Várvölgyön és Zalaszántón orvosi rendelő, iskola, óvoda, postahivatal, gyógyszertár valamint bevásárlási lehetőségek is adottak. A Hévízi Tófürdő és a Balaton mindössze 12-15 km távolságra, autóval 15 perc alatt elérhető. Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2. 
Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!

Telek/földterület részletei

Ár: 14 508 000 Ft
Méret: 2 703 Négyzetméter
Azonosító: 11228329
Irodai azonosító: 183102872
Cím: Eladó a zalai dombok között felújított présház Várvölgyön .
Telek: 2703 Négyzetméter
Villany: Telken belül