Eladó telek/földterület Felsőpáhok 7 882 435 Ft

Leírás

Eladó egy ideális fekvésű belterületi építési telek, mely kiváló választás azoknak, akik a nyüzsgő, városi munkaidőt egy csendes, nyugodt környezetben akarják kipihenni, mindentől elérhető távolságban.
Az 1258 m2-es, enyhén lejtős telek Zalaköszvényes belterületi domboldalán található, természetre néző panorámával, a Zalaegerszeget Hévíz-Keszthellyel összekötő gyorsforgalmi úthoz közel. Fekvésének köszönhetően autóval 7 perc alatt elérhető Hévíz, 29 perc alatt Zalaegerszeg és 11 perc alatt Keszthely.Övezeti besorolása Lf-2, melyen az előírás szerinti minimum telekméret 800 m2, 30%-os beépíthetőség és max., 4,5 m épületmagasság az előírás.A telken villany van, víz és csatorna a telekhatáron található. A korábbi tulajdonos által megkezdett építkezés alapjai, plusz egy rég nem használt, erdélyi stílusú faház (ahova a villany be van vezetve) és a fúrt kút további lehetőséget ad a megfelelő hasznosításra. A terület csak két oldalról határolt szomszédokkal, másik két oldalról, fás, erdős rész övezi, mely a természetközeli, csendes jellegét adja.
A terület jó lehetőség saját célú építkezésre és befektetésre is, valamint a szomszédos építési telkek megvásárlásával az alapterület bővíthető.
Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2. 
Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!

Telek/földterület részletei

Ár: 7 882 435 Ft
Méret: 1 258 Négyzetméter
Azonosító: 11033988
Irodai azonosító: 183102829
Telek: 1258 Négyzetméter
Csatorna: Telken belül
Gáz: Nincs
Villany: Telken belül
Víz: Utcában