Eladó panzió Gyenesdiás 360 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy frissen felújított, saját medencés, két épületből álló, egyszerre nagyobb számú vendég befogadására alkalmas  balatoni családi vendégház.
Ha megvásárolja, a következő években nem az invesztíció terheire, hanem a reálisan tervezhető bevételekre kell koncentrálnia.Két épület helyezkedik el a 2165 m2-es telken. Az épületegyüttes egyszerre 40 vendég elhelyezésére alkalmas, az autók számára zárt, térkövezett parkolóval és épített kerékpártárolóval. A térségben hasonló, ilyen típusú szolgáltatást kínáló hely nem található.
Vásárlás után a további hasonló célú működtetés a vendégszerzés tekintetében nem okoz nehézségeket, hiszen a hely állandó vendégkörrel rendelkezik és teljes évben kiadható. Kedvelt célpont a turisták körében a Balaton északi partján.
Az épületek felújítottak, Gyenesdiás mindkét strandjától kb. 10 perces sétára, a Hévízi tótól csupán 8000 m-re találhatóak.A csendes helyen és a nyugalmas környezetben, a rendelkezésre álló lehetőségek teljes körű igénybevételének garantálják a pihenést, kikapcsolódást.
A két épületből álló épületegyüttes a part közelében, a nyaralók, turisták szempontjából keresett, kedvelt és frekventált, területen helyezkednek el.

Műszaki tartalom a következő:- az épületek 1998-ban és 2002-ben épültek. A felhasznált falazóelemek ytong és tégla.- 2021-ben történt a legutóbbi felújítás egy állami szálláshelyfejlesztési konstrukció lehetőségeit felhasználva, de az állagmegóvás és a karbantartás folyamatos volt!- A telek területe 2167 m2, a hasznos alapterület 500 m2.- Az épületekben az egyszerre elhelyezhető létszám összesen 40 fő.- Több fajta kialakítású szoba van, de mindegyik erkélyes, fürdőszobával és légkondicionálóval ellátott.- Az egyik épületben került kialakításra a reggeliztető helyiség, mely saját konyhával is rendelkezik.- Ezen kívül van még benne, szauna, masszázshelyiség és irodának is jutott benne hely.- A másik épület kényelmes és szellős nappali+konyha+étkezővel, nagy terasszal és mosodával ellátott.- A fűtést gázkazánnal oldották meg, radiátor és padlófűtés alkalmazásával.- A panzió jó WIFI lefedettséget tudhat magának az épületben és a szabadban egyaránt.- A kertben 6 m x 10 -es, 150 cm mélységű csempézett medence, a gyermekek számára játszótér, továbbá zuhanyzó és napozóágyak növelik még tovább a kényelmet.- A kertben a növényzet és a fű az automata öntözőrendszernek köszönhetően mindig zöld.- Az udvar zárt,, az autók számára kialakított parkolóban a vendégek biztonságban tudhatják járműveiket.


Panzió részletei

Ár: 360 000 000 Ft
Méret: 500 négyzetméter
Azonosító: 10815514
Irodai azonosító: 183102700
Telek: 2165 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Egész szobák: 21