Eladó panzió Gyenesdiás 229 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy frissen felújított, 23 vendég befogadására alkalmas  balatoni családi vendégház.
Ha megvásárolja, a következő években nem az invesztíció terheire, hanem a reálisan tervezhető bevételekre kell koncentrálnia.Az épület 1080 m2-es telken helyezkedik el. 
Vásárlás után a további hasonló célú működtetés a vendégszerzés tekintetében nem okoz nehézségeket, hiszen a hely állandó nemzetközi és magyar vendégkörrel rendelkezik és teljes évben kiadható. Kedvelt célpont a turisták körében a Balaton északi partján. Igény esetén a szomszédos épület bérelhető, mellyel egyszerre egyedi ( 40 fős ) létszám elhelyezésére, és saját úszómedencére nyílik lehetősége az új tulajdonosnak.
A felújítás 2021-ben történt, de az állapotmegóvás és a karbantartás folyamatos volt, Olyan tiptop mintha új volna. Gyenesdiás mindkét strandjától kb. 10 perces sétára, a Hévízi tótól csupán 8000 m-re található.A csendes helyen és a nyugalmas környezetben, de a település vízközeli részén, a rendelkezésre álló lehetőségek teljes körű igénybevételével garantálja a pihenést, kikapcsolódást.
A vendégház a part közelében, a nyaralók, turisták által keresett, kedvelt és frekventált, területen helyezkednek el.

Műszaki tartalom a következő:- A felhasznált falazóelemek ytong és tégla.- 2021-ben történt a legutóbbi felújítás egy állami szálláshelyfejlesztési konstrukció lehetőségeit felhasználva történt, de az állagmegóvás és a karbantartás folyamatos volt, ami által az új tulajdonos egy gyönyörű vendégházat nyer!- A telek területe 1080 m2, a hasznos alapterület 200 m2.- Az épületben elhelyezhető létszám 23 fő.- Több fajta kialakítású lakóegység található, de mindegyik légkondícionált, fürdőszobával és erkéllyel ellátott.- Az épület alagsorában került kialakításra a reggeliztető helyiség, mely saját konyhával is rendelkezik.- Ezen kívül van még benne, szauna, masszázshelyiség és irodának is jutott benne hely.- A fűtést gázkazánnal oldották meg, radiátor és padlófűtés alkalmazásával.
- A panzió jó WIFI lefedettséget tudhat magának az épületben és a szabadban egyaránt.- A kertben a gyermekek számára játszótér, továbbá zuhanyzó és napozóágyak növelik még tovább a kényelmet.- A növényzet és a fű az automata öntözőrendszernek köszönhetően mindig zöld.- Az udvar zárt,, az autók számára kialakított parkolóban a vendégek biztonságban tudhatják járműveiket.


Panzió részletei

Ár: 229 000 000 Ft
Méret: 200 négyzetméter
Azonosító: 11015010
Irodai azonosító: 183102816
Cím: Gyenesdiás vízközeli részén 23 férőhelyes családi vendégház eladó!
Telek: 1080 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Egész szobák: 8